خشک کن لوازم آتشنشانی

مصائب و خطرات پیش بینی شده در عملیات آتشنشانان باعث گردیده که بالاترین تکنولوژی جهت تهیه ی تجهیزات و ملزومات مورد نیاز ایشان به کار برده شود. حفظ  نگهداری این تجهیزات از مهمترین دغدغه های مراکز آتشنشانی می باشد. این موضوع ما را بر آن داشت که به عنوان شرکت دانش بنیان و پیشرو در ارائه تجهیزات و تکنولوژی های نوین، بدنبال راهکاری جهت حفظ و نگهداری اصلی ترین تجهیزات آتشنشانی که همان لوازم فردی می باشد، گردیم. لباس ها و لوازم آتش نشانی باید پس از شستشو و خیس شدن، توسط دستگاه خشک کن، خشک شوند. در ادامه این مقاله، مطالب بیشتری را در مورد لباس آتش نشانی و همچنین دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی عنوان خواهیم کرد.

وجود لایه های داخلی متعدد در البسه، کلاه و چکمه آتش نشانی، باعث می گردد که این تجهیزات جهت خشک شدن کامل پس از شستشو و یا خیس شدن در اثر شرایط مختلف، نیاز به خشک شدن طی چند روز و حتی چند هفته داشته باشند.

جزئیات محصول

وجود رطوبت در این لایه های لباس و دیگر تجهیزات، باعث به وجود آمدن فضای بسیار مطلوب جهت رشد باکتری ها، کپک و دیگر وارد مشابه گردد.

ضرورت این موضوع باعث گردید که NFPA یا [national fire protection association] استاندارد 1851 را جهت حفظ و نگهداری تجهیزات فردی اتشنشانی تدوین نماید.

شرکت دانش بنیان لاندا موفق گردید پیرو دستورات مندرج در این آیین نامه سیستمی را جهت خشک نمودن سریع و صحیح تجهیزات فردی آتشنشانان ارائه نماید.

این دستگاه نه تنها باعث جلوگیری از بروز بیماری های گوناگون بلکه باعث افزایش عمر مفید البسه و تجهیزات فردی آتشنشانان عزیز خواهد شد.
رشادت ها از جان گذشتگی ها جان بر کفان اتشنشانان مارا بر آن داشت که با ارائه ی این وسیله قدمی بسیار کوچک در حفظ سلامتی این عزیزان برداریم.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad im keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo labore sustainable VHS.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad im keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo labore sustainable VHS.

دسته بندی خط تولید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی

بعد از آموزش و مهارت آتش نشان ‌ها، از مهم ترین موارد در کار آتش نشانی، لباس ایمن و مناسب است. عملیات و وظیفه آتش نشانان فقط اطفای حریق نیست و ممکن است گاهی اوقات شرایط سخت دیگری نیز به وجود بیاید که آتش نشان‌ها مجبور باشند به آن ورود کنند و عملیات نجات را انجام دهند. به همین خاطر، لباس ‌های آتش نشان‌ ها دارای انواع مختلفی هستند و هر کدام نیز مناسب شرایط خاصی اند. باید جنس و همچنین طراحی این لباس ‌ها طوری باشد که آتش نشان دچار آسیب نشود و همچنین عمر و تداوم این لباس ها نیز باید زیاد باشد. به دلیل استفاده از پارچه ‌های خاص در اینگونه لباس ‌ها، قیمت لباس ‌های آتش نشانی معمولا بالا است.

برای سفارش و استعلام قیمت دستگاه بند زن ماسک سه لایه با شماره های وب سایت تماس بگیرید.

دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی چیست؟

مصائب و خطرات پیش بینی شده در عملیات آتش نشان ها، باعث شده که از بالاترین تکنولوژی ها جهت تهیه تجهیزات و ملزومات مورد نیاز آن ها استفاده شود. حفظ و نگهداری لوازم و تجهیزات آتش نشان ها از مهمترین دغدغه های مراکز آتشنشانی می باشد. این موضوع، شرکت های تولید کننده مختلف را بر آن داشت که به عنوان شرکت های دانش بنیان و پیشرو در ارائه تجهیزات و تکنولوژی های نوین، به دنبال راهی برای حفظ و نگهداری اصلی ترین تجهیزات آتشنشانی که همان لوازم فردی می باشد، بگردند.

وجود لایه های داخلی مختلف در لباس ها، کلاه و چکمه آتش نشانی، باعث می شود که این تجهیزات، جهت خشک شدن کامل پس از شستشو و یا خیس شدن در اثر شرایط مختلف، نیاز به خشک شدن طی چند روز و حتی چند هفته داشته باشند. برای این کار از دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی استفاده می شود.

دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی نیز از جمله دستگاه های خشک کن مانند دستگاه خشک کن لباس به شمار می روند. در همین راستا در زیر مختصری به تاریخچه دستگاه های خشک کن لباس اشاره خواهیم کرد.

تاریخچه دستگاه های خشک کن لباس به اواخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ باز می گردد. این دستگاه های خشک کن در انگلیس و فرانسه ساخته می شدند و به آن ها، فن های تهویه دهنده گفته می شد. دستگاه های خشک کن اولیه، درام های فلزی بزرگی بودند که سوراخ های تهویه داشتند و توسط میل لنگ ها می چرخیدند و از آتش باز استفاده می کردند.

عیب این دستگاه ها این بود که لباس ها همیشه بوی دود می دادند و اکثرا با دوده پوشانده می شدند و گاهی اوقات آتش می گرفتند. بعد از آن در سال ۱۸۹۲، یک مخترع آمریکایی به نام جورج تی سمپسون دستگاه خشک کن لباسی را اختراع کرد که به جای آتش باز از اجاق گاز استفاده می کرد.

در اوایل قرن بیستم، مخترعی به نام جی راس مور، دستگاه خشک کن لباس برقی را اختراع کرد. دستگاه خشک کن برقی دارای درام بود و لباس ها را خشک می کرد. این دستگاه دارای محفظه ایی بود که لباس ها در آن آویزان می شدند و سپس اجاق گاز را برای خشک شدن به آن وصل می کردند.

30 سال بعد، جی راس مور اقدام به ساخت دستگاه خشک کن اتوماتیک کرد. مور مدل های گازی و مدل های الکتریکی خشک کن را توسعه داد و به دنبال پیدا کردن تولید کننده با شرکت تولیدی هامیلتون به توافق رسید و آن ها کار فروش خشک کن ها را برای او انجام دادند.

انواع لباس‌ های آتش نشانی شامل موارد زیر هستند:

  • لباس عملیاتی مبارزه با حریق: لباس عملیاتی مبارزه با حریق، همان لباسی است که در ذهن اکثر افراد به عنوان لباس آتش نشانی شناخته خواهد شد. لباس عملیاتی مبارزه با حریق شامل شلوار و اورکت است. اگر نیاز به ست کامل لباس آتش نشانی دارید، می توان از جلیقه و بلوز مخصوص هم در زیر این لباس استفاده کرد. شلوار و اورکت این نوع لباس معمولا از سه لایه یا بیشتر تشکیل می شود که از جنس نومکس و دیگر گراماژ‌ها ساخته می ‌شود که تا حد زیادی در مقابل حرارت و شعله مقاوم هستند. همچنین لایه ‌های داخلی این نوع لباس از جنس گورتکس می باشد که باعث می‌شود با جریان یافتن هوا در این لباس، تعریق آتش نشان‌ ها به حداقل برسد. این نوع لباس ‌ها باید دارای استاندارد‌های جهانی مخصوص آتش نشانی باشند. افرادی که قرار است از این لباس ‌ها استفاده کنند، مستقیما با حرارت و شعله آتش سر و کار دارد، پس نمی توان سر کیفیت این لباس ها ریسک کرد. همچنین این لباس ها در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ عرضه خواهند شد و معمولا دارای رنگ ‌های سورمه ‌ایی، مشکی، قرمز، نارنجی، طوسی ، زرد و خاکی هستند.این نکته قابل ذکر است که لباس‌ های عملیاتی در دو نوع چند تکه و یا یکسره وجود دارند. برای گروه پشتیبانی در خارج از محیط عملیاتی از رنگ مشکی و سرمه ‌ایی استفاده می ‌شود و برای افرادی که وارد محوطه حریق شده‌ اند از رنگ ‌های قرمز و نارنجی استفاده خواهد شد.
  • لباس عملیاتی تماس با آتش: این نوع لباس برای ورود به آتش در نظر گرفته شده است. در محیطی که لباس ‌های معمول عملیات مبارزه با حریق کافی نیستند و آتش نشان برای انجام وظیفه خود نیاز دارد که با آتش تماس پیدا کند، از این نوع لباس استفاده می شود. لباس عملیاتی تماس با آتش شامل پنج قسمت می ‌باشد که حداکثر ایمنی را برای آتش نشان ها فراهم می ‌کند. کلاه، اورکت، شلوار، دستکش ساق بلند و پوشش کامل پا، در این لباس تعبیه شده است، جنس خارجی این نوع از لباس از جنس آلومینیوم فایرتکس و فایبر‌گلاس نسوز است که حرارت را تا حد زیادی از طریق انعکاس، بازتاب می دهد و همچنین لایه‌های داخلی این لباس از الیاف ضد گرما و حرارت ساخته شده است. این لباس هم در سه سایز کوچک، متوسط و بزرگ ساخته می شود.
  • لباس عملیاتی ورود و عبور از آتش: این نوع لباس هم مانند نمونه قبلی از الیاف نسوز و فایبر گلاس و آلومینیوم ساخته می شود. این نوع لباس برای عبور از آتش ساخته شده و مانند لباس قبلی امکان انجام عملیات و تماس با آتش را ندارد. طراحی این لباس سرهم است که به همراه کلاه و دستکش ایمنی است.
  • لباس عملیاتی ورود به محیط مرطوب و دارای الکتریسته: این لباس ها معمولا به شکل یکسره یا اورال هستند که به همراه چکمه و دستکش مخصوص عرضه می ‌شوند. جنس این نوع از لباس‌ ها به شکلی است که در محیط های مرطوب و یا محیط ‌هایی که مواد اسیدی و بخارات آن ها وجود دارد، بسیار خوب عمل می کنند و آتش نشان می‌تواند وظیفه خود را در محیط‌ های مرطوب انجام دهد. همچنین این لباس ها الکتریسته بدن را به صورت ایمن به زمین انتقال می ‌دهند و تا حد زیادی از برق گرفتگی آتش نشان جلوگیری خواهند کرد.

سازمان بین ‌المللی آتش نشانی که شامل سازمانی تشکیل شده از متخصصان از چندین ملیت است، هر ساله یا طی مدتی مشخص، قوانین و استاندارد‌های جهانی برای لباس آتش نشانی و ابزار آتش نشان‌ ها وضع می ‌کند. این سازمان بر اساس تحقیق و تکنولوژی روز، سعی خواهد کرد که با وضع قوانین و معرفی استاندار‌های جدید، جان آتش نشان ها را حفظ کند و آتش نشانان بتوانند با تجهیزات مطمئن ‌تر، بهتر عمل کنند.

از جمله مواردی که در استاندارد‌های جهانی و ملی آتش نشانی وجود دارد، رنگ لباس آتش نشان‌ ها و علائم آن ها است. اهمیت رنگ در زندگی بشری همیشه بسیار زیاد بوده است و چون امکان ارتباط بر‌قرار کردن با علائم و رنگ‌ ها بسیار زیاد است بنابراین، سازمان آتش نشانی هم بر اساس علم رنگ ‌ها و نشانه‌ ها سعی می‌ کند که جان آتش نشان ‌ها و قربانیان حریق را نجات دهد.

در قسمت آتش نشانان آماده به خدمت، از لباس ‌های مخصوص آتش نشانی و ایمنی استفاده می ‌کنند که بسته به محیطی که باید در آن عملیات انجام شود، جنس و رنگ لباس آتش نشانی، متفاوت است. در برخی از سازمان ‌های آتش نشانی، لباس ‌های آتش نشان ‌ها، برای انجام عملیات به رنگ قرمز یا نارنجی است و دارای نوار شبرنگ نیز می ‌باشند. همچنین برای داوطلب ها از رنگ خاکی و زرد هم برای لباس آتش نشانی استفاده می ‌شود.

بعضی از عملیات سازمان آتش نشانی شامل محیط و شرایط خاصی می باشد، برای مثال ممکن است لازم باشد که آتش نشان با استفاده از لباس ورود به آتش به ساختمان یا محوطه وارد شود، این لباس دارای لایه‌ های ایمنی و نسوز است و رنگ آن مانند ورقه آلومینیوم می ‌باشد و نور را بازتاب می ‌دهد.

خط تولید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی

آتش نشانی از جمله شغل های سخت محسوب می شود. آتش نشان ها، افرادی سخت کوش و فداکار بوده که برای نجات جان سایر انسان ها، جان خود را به خطر می اندازند. در صورتی که افراد توانایی مقابله با حریق را نداشته باشند و نیاز به نیروهای با مهارت و متخصص در این زمینه باشد، آتش نشانان وارد عمل شده و عملیات اطفاء را شروع می کنند. وظیفه آتش نشان ها، فقط شامل خاموش کردن آتش نمی شود و نیاز به تجهیزات و لوازم ایمنی نیز است تا بتوانند هم وظیفه خود را به درستی انجام دهند و هم در حین کار دچار آسیب نشوند.

سازمان آتش نشانی از یک سیستم یکپارچه و مستقل تشکیل شده است و در تمامی شهرها به وظایف خود عمل می کند. سازمان آتش نشانی جهت مقابله با حوادث، علاوه بر نیروهای متخصص در این زمینه به تجهیزات ضروری امداد و نجات نیز نیاز دارد و هدف این مجموعه استقرار ایمنی پایدار جامعه است.

می توان گفت یکی از مهم ترین تجهیزات در مراکز آتش نشانی، دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی می باشد که می تواند در کمترین زمان ممکن لباس ها و لوازم شسته شده و خیس را خشک می کند.

بعد از شسته شدن و خیس شدن لباس ها و لوازم آتش نشانی، این دستگاه آب آن ها را کاملا می گیرد و بعد آن ها را خشک می کند.

دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای ظرفیت های گوناگونی هستند و با سیستم های گرمایشی متفاوتی تولید خواهند شد.

معمولا بدنه دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، ضد زنگ هستند و در مدل های تمام استیل، نیمه استیل و رنگی تولید می شوند.

یکی از مهم ترین مزایای دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، مدت زمانی است که برای خشک شدن لباس ها و لوازم آتش نشانی مورد نیاز است. خشک کردن لوازم آتش نشانی در فضای آزاد به زمان نسبتا زیادی نیاز دارد. که البته با توجه به دمای هوا، این مدت زمان نیز متغیر خواهد بود. ولی ماشین های خشک کن در همه مواقع می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن لباس ها و تجهیزات آتش نشانی را خشک کنند.

وجود رطوبت در بین لایه های لباس و دیگر تجهیزات آتش نشانی، باعث به وجود آمدن فضای بسیار مطلوبی برای رشد باکتری ها، کپک ها و دیگر وارد مشابه شده است.

ضرورت این موضوع باعث گردید که NFPA (national fire protection association)، استاندارد 1851 را جهت حفظ و نگهداری تجهیزات فردی آتش نشانی تدوین نماید.

شرکت دانش بنیان لاندا موفق گردید پیرو دستورات مندرج در این آیین نامه، سیستمی را جهت خشک نمودن سریع و صحیح تجهیزات فردی آتش نشانان ارائه نماید.

این دستگاه، نه تنها باعث جلوگیری از بروز بیماری های گوناگون می شود، بلکه باعث افزایش عمر مفید البسه و تجهیزات فردی آتش نشان ها نیز خواهد شد.

رشادت ها و از جان گذشتگی های آتش نشانان جان بر کف، کارشناسان شرکت مکاترونیک لاندا را بر آن داشت که با ارائه این دستگاه مفید، قدمی بسیار کوچک در حفظ سلامتی این عزیزان بردارند.

قیمت دستگاه تولید خشک کن لوازم آتش نشانی

می توان گفت بهترین روش خشک کردن لوازم و لباس های آتش نشانی در هوای آزاد است. زیرا علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی، هزینه های مصرفی شما را نیز کاهش می دهد. همچنین با استفاده از این روش دیگر نگران هزینه های نگهداری و تعمیر ماشین های خشک کن نخواهید بود اما در بسیاری از مواقع، سرعت خشک شدن لوازم و لباس های آتش نشانی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. همچنین حجم این لوازم به قدری زیاد است که نمی توان تمامی آن ها را در فضای آزاد خشک نمود. در این زمان، بهترین راه، استفاده از دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی است.

نصب و راه اندازی دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، کار سخت و پیچیده ایی نیست و تنها با انجام چند مرحله و توجه به چندین نکته می توان این کار را انجام داد. مراحل و نکات نصب و راه اندازی دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی عبارتند از موارد زیر:

  • تمامی استانداردهای لازم را در هنگام نصب دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی رعایت کنید.
  • برای نصب و راه اندازی دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی، حتما از افراد خبره، کاربلد و متخصص کمک بگیرید.
  • حدالامکان مکان قرار گرفتن دستگاه خشک کن باید مسطح باشد و حداقل فاصله استاندارد و مناسب دستگاه از دیواره های اطراف رعایت شود.
  • بسته به نوع دستگاه خشک کن لباس باید آن را به منبع مناسب، وصل کرد.

همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم، یکی از راه های تهیه و خرید دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، تهیه آن ها از شرکت مکاترونیک لاندا می باشد. برای اطلاع از قیمت دستگاه تولید خشک کن لوازم آتش نشانی می توانید با کارشناسان خبره شرکت مکاترونیک لاندا در ارتباط باشید.

مزایای خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی

تجهیزات آتش نشانی فردی شامل کلاه ایمنی، لباس کار آتش نشانی، کفش ایمنی، ماسک اکسیژن، دستکش ایمنی، کپسول آتش نشانی و … می باشند.

  • کلاه ایمنی آتش نشانی: کلاه ایمنی یا کلاه کاسکت از معمول ترین لوازم محافظتی مورد استفاده آتش نشانان برای جلوگیری از اصابت اجسام با سر هستند. این کلاه ها دارای انواع گوناگونی هستند.
  • لباس کار آتش نشانی: لباس آتش نشان ها باید انعطاف پذیر، ضد آب، ضد آتش و مقاوم باشد. با توجه به مقاومت این لباس ها در برابر حرارت، تا حدودی می توانند از بدن آتش نشان ها در برابر شعله و حرارت تابشی شعله محافظت نمایند. آتش نشان ها علاوه بر خطر آتش سوزی در معرض خطرهایی مانند مواد شیمیایی، سطح لیز، گازهای سمی، اشیاء برنده، سقوط اجسام و … قرار می گیرند. بنابراین با توجه به عملیات های مختلف، لباس های آتش نشان ها در عملیات های گوناگون باید متفاوت می باشد.
  • کفش های ایمنی: کفش های ایمنی از برخورد پا با اجسام و اشیاء برنده، برق گرفتگی، لغزندگی، سوختن و … جلوگیری خواهند کرد. کفش های ایمنی نیز برای عملیات گوناگون دارای انواع مختلف هستند.
  • ماسک اکسیژن: ماسک های اکسیژن در دو نوع تمام صورت و نیمه صورت (دهان و بینی پوشانده می شود) موجود هستند. ماسک های اکسیژن از جنس پلاستیک، سیلیکون و یا کائوچو هستند. ماسک اکسیژن، گاز اکسیژن تنفسی را از مخزن به شش ها منتقل می کند.
  • دستکش های ایمنی: دستکش های ایمنی از دست ها در برابر خطراتی مانند برق گرفتگی، سوختگی، پارگی و … محافظت می کنند. دستکش های ایمنی دارای کف چرمی هستند. دستکش های ایمنی دارای انواع مختلف دستکش ضد حرارت، دستکش ضد اسید و دستکش ضد برش می باشند که با توجه به شرایط مختلف از هر کدام در شرایط مخصوص استفاده می شود.
  • عینک ایمنی: عینک های ایمنی از برخورد اجسام ریز با چشم ها جلوگیری خواهند کرد. این عینک ها باید انعطاف پذیر و دارای مقاومت بالایی باشند. همچنین شیشه این عینک ها باید در برابر خراشیدگی مقاوم باشد. برخی از عینک های ایمنی، قابلیت جذب اشعه فرابنفش را نیز دارا می باشند.
  • سیستم تنفس هوای فشرده: در صورت ورود آتش نشان ها به مکان های بسته، از سیستم تنفس هوای فشرده برای تنفس خود استفاده می کنند، این سیستم حاوی کمی هوای فشرده است.
  • کپسول آتش نشانی: کپسول های آتش نشانی از جمله مهمترین تجهیزات اطفاء حریق آتش نشانان هستند. کپسول آتش نشانی، یک دستگاه استوانه ایی شکل است که برای خاموش کردن آتش توسط آتش نشان ها و یا افراد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد. حریق ها دارای انواع گوناگونی هستند، بنابراین نوع کپسول های آتش نشانی باید با توجه به نوع حریق و محیط مورد نظر انتخاب شوند. انتخاب نادرست کپسول های خاموش کننده، ممکن خسارت های مالی و جانی را افزایش دهد. کپسول های آتش نشانی از نظر ماده اطفایی دارای انواع مختلفی هستند، همچنین این کپسول ها از نظر حجم و وزن نیز متفاوت می باشند. بدنه کپسول های آتش نشانی باید در برابر زنگ زدگی و خوردگی مقاوم باشند. اغلب این کپسول های خاموش کننده با مقاومت بالایی ساخته می شوند تا توانایی تحمل فشار را داشته باشند. بر روی بدنه کپسول های آتش نشانی، اطلاعات دقیق کارخانه سازنده، نوع ماده اطفایی، روش استفاده و … ثبت می شود. با وجود اینکه کپسول های آتش نشانی، اساس کار آتش نشان ها هستند اما لازم است در ساختمان های مسکونی، اداری و … نیز وجود داشته باشد. تا در صورت آتش سوزی قبل از رسیدن نیروهای آتش نشانی افراد بتوانند از گسترش حریق جلوگیری کنند.

کپسول های آتش نشانی معمولا در پنج نوع زیر ساخته می شوند:

  • کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی آب
  • کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی پودر
  • کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی کف
  • کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی گاز
  • کپسول آتش نشانی و خاموش کننده محتوی هالوژن

خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی دارای مزیت ها و ویژگی های خاص زیادی است که در زیر به تعدادی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی که توسط تولید کننده های خوبی تولید می شوند دارای کیفیت بالایی هستند.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای استانداردهای مناسبی هستند و اغلب جنس آن ها از جنس استیل ضد زنگ می باشد.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی در کوتاه ترین زمان ممکن، لباس ها و تجهیزات آتش نشانی را خشک می کنند و این کار باعث صرفه جویی در زمان خواهد شد.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی اغلب کم مصرف هستند و مصرف انرژی پایینی نیز دارند.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی از درهم شدن و مچاله شدن البسه آتش نشانی جلوگیری خواهند کرد.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، حداکثر گرما را به لباس ها و لوازم آتش نشانی، انتقال می دهند.
  • معمولا دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای ظرفیت های مختلفی برای بارگیری می باشند.
  • اغلب دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای طراحی مدرن، ارگونومیک و پیشرفته ایی هستند.
  • معمولا دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای عمر بالایی هستند.
  • دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی دارای درب بسیار بزرگی هستند. به همین دلیل بارگیری و تخلیه لباس ها و لوازم از آن ها آسان و سریع امکان پذیر است.
  • معمولا بدنه دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی در برابر پوسیدگی ها و آسیب دیدگی ها، مقاوم می باشد.

هزینه خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی

دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی به طور کلی دارای عمر و دوام بالایی هستند اما هنگام استفاده از آن ها باید نکاتی را رعایت کرد تا هم از آسیب رساندن جدی به دستگاه جلوگیری شود و هم عمر آن کاهش پیدا نکند. یک سری از این نکات مهم عبارتند از موارد زیر:

  • تحت هیچ شرایطی بیشتر از ظرفیت دستگاه خشک کن، داخل آن لباس و لوازم و تجهیزات قرار ندهید زیرا این کار باعث می شود که هم مصرف انرژی دستگاه بالا برود و هم طول عمر دستگاه، کاهش پیدا کند.
  • از روشن کردن دستگاه خشک کن برای لباس ها و لوازم کمتر از حد ظرفیت دستگاه، خودداری نمایید.

هزینه خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی به عواملی مانند نوع دستگاه، مدل، کیفیت قطعات استفاده شده در ساخت دستگاه، حجم، ظرفیت ورودی و برند آن بستگی دارد و قیمت دستگاه با توجه به این موارد و پارامترها تعیین خواهد شد.

اگر دستگاه خشک کن انتخابی شما وارداتی و خارجی باشد، نباید از قیمت ارز و نوسانات آن نیز غافل شوید. شما می توانید برای ثبت سفارش و دریافت اطلاعات بیشتر و دقیق تر در رابطه با دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی با مشاوران و کارشناسان شرکت مکاترونیک لاندا در ارتباط باشید.

شرکت مکاترونیک لاندا (لاوین نگار دانشگر) در حوزه ساخت، راه اندازی و اتوماسیون خط تولید فعال است.

شرکت دانش بنیان لاوین نگار دانشگر با نام تجاری لاندا با هدف ارائه خدمات مهندسی، ساخت، نصب و راه اندازی ماشین آلات و تجهیزات صنعتی از سال 1394 به طور رسمی فعالیت خود را آغاز نمود و به پشتوانه تجربیات علمی و حرفه ایی کارشناسان خود، پروژه های بسیاری را با همکاری شرکت ها و سازمان های بسیاری  به اتمام رسانیده است.

شرکت لاندا با ورود به بازار تجهیزات مصرفی و یکبار مصرف پزشکی و بهداشتی، تلاش در انتقال و ارتقای تکنولوژی و زیر سازی و رشد این صنعت دارد. پیشروی در این مسیر نه تنها موجب عدم نیاز به واردات کالای مصرفی و غنی تر شدن سبد مصرفی بهداشت میشود بلکه ایران را به یکی از اصلی ترین قطب های صادر کننده این محصولات در خاورمیانه تبدیل میکند. گسترش بازار در این زمینه سبب رقابت سازنده و اشتغال زایی غیر متمرکز در سراسر ایران می شود.

مواد اولیه مورد نیاز در تولید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی

در بالا به تجهیزات فردی آتش نشانی اشاره کردیم، در زیر به تعدادی از تجهیزات آتش نشانی صنعتی اشاره خواهیم کرد:

  • کوپلینگ آتش نشانی: کوپلینگ آتش نشانی، وظیفه اتصال شلنگ های آتش نشانی را بر عهده دارد. برای افزایش طول شلنگ های آب پاش، از اتصال کوپلینگ به شلنگ آب استفاده خواهد شد.
  • شیر هیدرانت آتش نشانی: معمولا شیرهای هیدرانت در خیابان ها، در کنار پیاده روها و یا مکان های پر رفت و آمد در سطوح شهر به دو صورت زمینی و ایستاده و به رنگ قرمز ساخته شده و قرار داده می شوند. از آب موجود در شیرهای هیدرانت می توان در زمان آتش سوزی استفاده کرد. برای باز و بسته کردن شیرهای هیدرانت موجود در سطح شهر از آچار آتش نشانی استفاده می شود.
  • شلنگ های پیشرفته آتش نشانی: این نوع از شلنگ ها از جنس لاستیک طبیعی ساخته می شوند. این شلنگ ها دارای مقاومت بالایی در شرایط گوناگون هستند.
  • گوی ضد حریق: گوی ضد حریق، یک وسیله گرد و توپ مانند است که در زمان حریق می توان آن را به داخل حریق پرتاب کرد، پس از چند ثانیه ماده اطفایی از آن خارج می شود و آتش مهار می شود.
  • شلنگ آتش نشانی: شلنگ آتش نشانی یکی از اجزای مهم لوازم آتش نشانی به شمار می رود. شلنگ آتشنشانی باید دارای کیفیت بالا و کارآمد با جنس مناسب و انعطاف پذیر باشد، تا در زمان عملیات اطفا نترکد و سبب مختل شدن عملیات نگردد.
  • جعبه آتش نشانی: یکی از پرکاربردترین تجهیزات آتش نشانی ساختمان و همچنین بهترین وسیله برای اطفای حریق در ساختمان های اداری، مسکونی، انبارها و … جعبه های آتش نشانی هستند. متعلقات جعبه های آتش نشانی شامل شلنگ و قرقره آتش نشانی، شیر و کوپلینگ آتش نشانی و گاهی اوقات کپسول آتش نشانی نیز می باشد. جعبه های آتش نشانی از جنس شیشه، فلز و PVC ساخته می شوند.
  • اسپرینکلر: اسپرینکلر یا آبفشان، جزئی از سامانه پاششی سیستم اطفاء حریق اتوماتیک آبی محسوب می شود که دارای انواع گوناگون هستند. هر کدام از آبفشان ها به دماهای مختلفی حساس هستند و در صورت رسیدن به دمای مشخص با الگوی خاصی شروع به پاشش آب خواهند کرد. اسپرینکلرها یا آبفشان ها از لحاظ اتصال به سه نوع اسپرینکلر بالا زن، پایین زن و بغل زن (دیوار زن) تقسیم بندی می شوند.
  • مانیتور آتش نشانی: مانیتور آتش نشانی، وسیله ایی برای پرتاب حجم بالای آب به طور ناگهانی است که توسط آتش نشان ها از آن استفاده می شود. مانیتور آتش نشانی بر روی سه پایه مخصوص و بر روی ماشین آتش نشانی سوار می شود.

دوباره به مبحث دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی بازگردیم. معمولا دستگاه های خشک کن‌ لوازم آتش نشانی دارای اجزا و قسمت های زیر می باشند:

  • قسمت فوقانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی: در قسمت فوقانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی، گرمکن و یا همان محفظه تولید حرارت و گرما قرار می گیرد.
  • قسمت میانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی: در قسمت میانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی، سبد و یا همان درام دستگاه قرار گرفته است.
  • قسمت تحتانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی: در قسمت تحتانی دستگاه خشک کن‌ لوازم آتش نشانی، پرزگیر و فن مکنده قرار داده می شود.

لیست قطعات و لوازم خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی

برای سفارش و استعلام قیمت دستگاه تونل پاستوریزاسیون با شماره های وب سایت تماس بگیرید.

شما برای اینکه بتوانید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی مناسبی خریداری کنید و در نهایت از خرید خود راضی و خرسند باشید، باید با آگاهی کامل و توجه به یک سری نکات، خرید و سفارش خود را انجام دهید.

یک سری از نکات مهم و حائز اهمیتی که در هنگام خرید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی باید به آن ها توجه کرد، شامل موارد زیر است:

  • در ابتدا مکان نصب و قرارگیری دستگاه خشک کن را مشخص کنید و در نتیجه با توجه به آن، دستگاه مورد نظر خود را انتخاب و خریداری نمایید.
  • هنگام خرید دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی به ظرفیت دستگاه مورد نظر توجه کنید و حدالامکان دستگاهی خریداری کنید که مخزن مناسب داشته باشد تا بتواند جوابگوی نیازهای شما باشد. با توجه به حجم لباس ها و لوازم تولید شده در طول روز، ظرفیت دستگاه خشک کن خود را انتخاب کنید.
  • به میزان مصرف انرژی دستگاه خشک کن توجه نمایید و سعی کنید دستگاهی را خریداری کنید که از مصرف انرژی پایین تری برخوردار باشد.
  • توجه به جنس بدنه دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی: دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی را می توان با جنس های مختلفی مانند تمام استیل، نیمه استیل و حتی رنگی تهیه نمود. اما انتخاب جنس بدنه، کاملا بستگی به اقلیم و شرایط آب و هوایی مکان مورد نظر دارد. به طور مثال اگر می خواهید از دستگاه خشک کن در اقلیم مرطوب استفاده نمایید. بهتر است دستگاه هایی را انتخاب کنید که از جنس تمام استیل می باشند. در این صورت احتمال زنگ زدگی بدنه دستگاه کاهش پیدا می کند. همچنین دو جداره بودن بدنه دستگاه های خشک کن، از هدر رفتن انرژی جلوگیری نموده و همچنین راندمان کار را افزایش می دهد. از جمله مزایای دستگاه های خشک کن دو جداره می توان به کاهش مصرف انرژی و همچنین افزایش سرعت خشک شدن لوازم، اشاره کرد.
  • مجهز بودن به تابلو برق: تابلو برق هایی که دارای عایق حرارتی هستند. از آسیب دیدگی تجهیزات و قطعات الکتریکی نیز جلوگیری می نمایند. از طرفی این تابلوها در قسمت فوقانی دستگاه های خشک کن لوازم قرار گرفته اند که باید از برخورد حرارت با آن ها جلوگیری شود.

برای سفارش و استعلام قیمت دستگاه روکش لاتکس دستکش کار با شماره های وب سایت تماس بگیرید.

نحوه عملکرد دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی

نحوه عملکرد اکثر دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی به این صورت است که بعد از اینکه کمی آب البسه و لوازم آتش نشانی گرفته شد، آن ها را در دستگاه قرار می دهند.

در قسمت فوقانی دستگاه خشک کن توسط فن مکنده، هوای گرم تولید خواهد شد و این هوای گرم به قسمت تحتانی دستگاه، جایی که لوازم و لباس ها قرار گرفته اند، هدایت خواهد شد. در آخر این هوای گرم، باعث خواهد شد که لباس ها و دیگر لوازم و تجهیزات آتش نشانی خشک شوند و از دودکش پشتی دستگاه به فضای باز هدایت خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی می توانید با کارشناسان شرکت لاندا در ارتباط باشید. شرکت لاندا آمادگی این را دارد که شما را برای راه اندازی خط تولید خود یاری کند. کارشناسان فنی و خبره این شرکت، آماده پذیرایی گرم و ارائه مشاوره به شما هستند. راه اندازی بهترین خطوط تولید با توجه به شرایط شما، فعالیتی است که لاندا ماشین بارها از پس آن برآمده است.

همچنین برای خدمات پس از فروش، از جمله اعلام خرابی و نصب و راه اندازی دستگاه های خود می توانید با کارشناسان و متخصصان شرکت لاندا ماشین در ارتباط باشید.

از جمله اهداف شرکت مکاترونیک لاندا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایجاد سازمان کار آمد و دانش محور با میزان حداکثر بهره وری
  • رشد مستمر پایدار در راستای اهداف
  • بهبود کیفیت و ارتقای استانداردهای خدمات و فرآیندها
  • حضور فعالانه در بازارهای داخلی و بین المللی
  • استفاده از فرصت های ایجاد شده ناشی از اجرای سیاست های اصل 44 قانون اساسی
  • جلب مشارکت کارآفرینان و جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی
  • ایجاد مجموعه ایی از منابع انسانی با انگیزه، وفادار و کار آفرین و کمک به تعالی آن ها

سخن آخر:

وجود لایه های داخلی مختلف در لباس ها، کلاه و چکمه آتش نشانی، باعث می شود که این تجهیزات، جهت خشک شدن کامل پس از شستشو و یا خیس شدن در اثر شرایط مختلف، نیاز به خشک شدن طی چند روز و حتی چند هفته داشته باشند. برای این کار از دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی استفاده می شود.

برای سفارش و استعلام قیمت دستگاه خم لوله با شماره های وب سایت تماس بگیرید.

تاریخچه دستگاه های خشک کن لباس به اواخر قرن ۱۸ و اوایل قرن ۱۹ باز می گردد.

انواع لباس‌ های آتش نشانی شامل موارد زیر هستند: لباس عملیاتی مبارزه با حریق، لباس عملیاتی تماس با آتش، لباس عملیاتی ورود و عبور از آتش و لباس عملیاتی ورود به محیط مرطوب و دارای الکتریسته.

دستگاه خشک کن لوازم آتش نشانی، نه تنها باعث جلوگیری از بروز بیماری های گوناگون می شود، بلکه باعث افزایش عمر مفید البسه و تجهیزات فردی آتش نشان ها نیز خواهد شد.

تجهیزات آتش نشانی فردی شامل کلاه ایمنی، لباس کار آتش نشانی، کفش ایمنی، ماسک اکسیژن، دستکش ایمنی، کپسول آتش نشانی و … می باشند.

تعدادی از تجهیزات آتش نشانی صنعتی شامل موارد زیر می باشد: کوپلینگ آتش نشانی، شیر هیدرانت آتش نشانی، شلنگ های پیشرفته آتش نشانی، گوی ضد حریق، شلنگ آتش نشانی، جعبه آتش نشانی، اسپرینکلر و مانیتور آتش نشانی.

خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی دارای مزیت ها و ویژگی های خاص زیادی است. یکی از راه های تهیه و خرید دستگاه های خشک کن لوازم آتش نشانی، تهیه آن ها از شرکت مکاترونیک لاندا می باشد.

هزینه خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی به عواملی مانند نوع دستگاه، مدل، کیفیت قطعات استفاده شده در ساخت دستگاه، حجم، ظرفیت ورودی و برند آن بستگی دارد و قیمت دستگاه با توجه به این موارد و پارامترها تعیین خواهد شد.

با ما در ارتباط باشید
ارسال با واتس اپ
تماس با ما