خط تولید انواع مربا چیست؟
خط تولید انواع مربا جزو سودآورترین خطوط تولید جهان شناخته می شود. دلیل این امر کاملا واضح است. مربا جزو یکی از پر فروش ترین محصولات بازار می باشد که هیچ گاه بازار خود را از دست نمی دهد بنابراین می توانید با راه اندازی خط تولید انواع مربا بازار خود را در کنار سایر رقبا ایجاد کنید بدون اینکه نیاز به تولید محصولاتی عجیب و غریب و یا نوآورانه داشته باشید.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید کلاه آکاردئونی با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
مربا از آن دست محصولاتی است که خریداران در آن به دنبال طعم و عطر و مزه خوش هستند. هر چند که طعم های جدید هم طرفداران خاص خود را دارد اما اگر خط تولید انواع مربا را به همان شیوه های سنتی و کلاسیک راه اندازی کنید باز هم بازار خوبی را رقم خواهید زد. در واقع مزیت رقابتی شما در بازار فروش مربا باید بهره مندی از طعم خوش و ارائه پکیجینگ های زیبا باشد.
بنابراین شاید لازم باید برای خط تولید خود اقدام به خرید دستگاه های پرکن مختلف نمایید تا قادر به بسته بندی انواع پکیج ها باشند.
شما می توانید برای راه اندازی خط تولید انواع مربا با کارشناسان لاندا ماشین تماس حاصل نمایید تا مشاوره های لازم را دریافت کنید. لاندا ماشین با بهره گیری از بهترین نیروهای متخصص و ماشین آلات حرفه ای قادر به اجرای خط تولید انواع مربا در کارگاه یا کارخانه شما با ظرفیت تولید مشخص خواهد بود.
خط تولید انواع مربا چه کاربردهایی دارد؟
مربا در واقع محصولی ست که اجزای تشکیل دهنده آن شامل میوه، شکر، اسید سیتریک، آب و پکتین می شود. این محصول خوش طعم و خوشمزه از دیرباز در سفره های صبحانه و عصرانه ما ایرانیان جایگاه ویژه داشته است. حتی بسیاری از افراد مربا را به عنوان یک دسر بعد از غذا مصرف می کنند.
بنابراین راه اندازی خط تولید انواع مربا می تواند کاربردهای مختلفی در تامین اقلام مورد نیاز خانواده های ایرانی برای تدارک سفره های صبحانه داشته باشد. مربا یکی از پر فروش ترین اقلام می باشد بنابراین هر نوعی از مربا را که تولدی کنید بی شک اگر برندسازی درستی داشته باشید می توانید به فروش خوبی دست پیدا کنید.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید ماسک پزشکی با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
خطوط تولید انواع مربا می توانند به صورت اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک و دستی باشند. خطوط دستی در کارگاه های کوچک خانگی پیاده سازی می شود و کاربرد چندانی ندارد اما خط تولید های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تولید مربا می توانند موجات اشتغال زایی و گردش چرخه های اقتصادی منطقه را فراهم کنند.
بنابراین اگر قصد دارید به عنوان یک کارآفرین موفق و خوش فکر شناخته شوید و خط تولید سودآوری را اره اندازی کنید می توان راه اندازی خط تولید انواع مربا را به شما پیشنهاد داد. این خط تولید با ضریب اطمینان بالایی به سودآوری درخشان خواهد رسید.
ایجاد رونق اقتصادی، فروش و سودآوری بالا، درآمدزایی، اشتغال زایی و به کار گرفتن نیروی های کار، ایجاد رقابت در بازار برای تولید محصولات با کیفیت و تامین نیاز مشتریان با کیفیت و قیمت ایده آل می تواند از جمله کاربردهای راه اندازی خط تولید انواع مربا باشد.
برخی از کارخانه ها برای ایجاد بازار قوی اقدام به تولید و فروش انواع مرباهای رژیمی و یا مرباهایی با خواص دارویی و گیاهی می نمایند. آن ها همچنین بسته بندی های جذاب تری را نسبت به بسته بندی های کلاسیک اتخاذ می کنند. بنابراین می توان با به خرج دادن کمی خلاقیت بازار فروش مربا را در دست گرفت و سودآوری بسیار خوبی را رقم زد.
هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا
یکی از اولین سوالاتی که ذهن هر کارآفرین را در ابتدای کار درگیر می کند هزینه ای است که باید برای راه اندازی خط تولید پرداخت کند. این هزینه برای تولید محصولات مختلف می تواند متفاوت باشد. در واقع هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا به پارامترهای مختلفی بستگی دارد که در بیزینس پلن خط تولید انواع مربا باید مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
برای سفارش و استعلام قیمت دستگاه تونل پاستوریزاسیون با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بخش مهمی در طرح توجیهی خط تولید انواع مربا مطرح می شود که هدف آن در واقع برآوردهای مالی است. بنابراین می توان سرمایه مورد نیاز را بر اساس پارامترهای مختلف و وابسته تخمین زد.
یکی از مهمترین مواردی که هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا موثر می باشد ظرفیت تولید کارخانه است. هر چه ظرفیت خط تولید مربا بیشتر شود طبیعتا هزینه راه اندازی خط تولید مربا بیشتر خواهد بود چرا که به تعداد دستگاه های بیشتری نیاز است و همچنین تنوع در دستگاه ها بیشتر خواهد بود. برای تولید در ظرفیت بالا ممکن است شما نیاز به راه اندازی چند خط تولید داشته باشید.
تنوع در محصولات تولیدی نیز عاملی مهم در این هزینه می باشد. تنوع در محصولات کارخانه تان به چه صورت است؟ آیا قصد دارید انواع و اقسام مرباها را تولید کنید و یا فقط چند قلم محدود را در لیست تولیدات خود جای داده اید؟ مطمئنا تنوع بیشتر در محصولات تولیدی شما را ملزم به پرداخت هزینه بیشتر برای راه اندازی خط تولید انواع مربا خواهد نمود. بنابراین این موضوع را در زمان برآورد هزینه ها در نظر داشته باشید.
ظرفیت تولید کارخانه نسبت مستقیم با نوع دستگاه ها و نوع خطوط تولید انواع مربا دارد. اگر قصد داشته باشید خط تولیدی با ظرفیت بالا راه اندازی کنید باید دستگاه های تمام اتوماتیک برای خط تولیدتان خریداری کنید. چرا که دستگاه های نیمه اتوماتیک جوابگوی ظرفیت تولید بالا نیستند و باید با استفاده از دستگاه های تمام اتوماتیک سرعت تولید را افزایش دهید.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید خشک کن و عقیم سازی کود دامی با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
البته در این شرایط نیاز کمتری به نیروی کار خواهید داشت و هزینه های پرداخت بابت نیروی کار کمتر خواهد شد. به همین دلیل می توان خرید دستگاه های تمام اتوماتیک را نوعی سرمایه گذاری در راه اندازی خط تولید انواع مربا دانست.
از دیگر مواردی که روی هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا تاثیر دارد نوع و کیفیت دستگاه ها و برند آن ها می باشد. نوع دستگاه ها و برند تولیدی آن ها می تواند تعیین کننده قیمت باشن باشد. برندهای داخلی به شکلی پر قدرت و هم پای برندهای خارجی در حال تولید انواع دستگاه های خط تولید انواع مربا هستند. بنابراین می توانید با خرید خط تولید انواع مربا داخلی در هزینه ها صرفه جویی نمایید و اینگونه کمک بزرگی به رشد اقتصادی داخلی و حمایت از تولیدات داخل نمایید. از طرفی می توانید با قیمت کمتر صاحب کیفیت بالایی شوید.
دست اول یا دست دوم بودن خط تولید انواع مربا عامل مهم دیگری ست که در هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا نقش دارد. اگر دستگاه های خریداری شده دست اول باشند مطمئنا هزینه بیشتری باید برای آن ها پرداخت کنید. با این حال خط تولید دست دوم مطمئنا هزینه اقتصادی تری خواهد داشت. تصمیم با شماست که با توجه به نیازهای خط تولید و بودجه در دسترس تان اقدام به خرید کدام نوع از خط تولید انواع مربا نمایید.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید روکش لاتکس دستکش کار با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
از پارامترهای اقتصادی در تعیین این هزینه نمی توان گذشت. نرخ تورم داخلی، میزان عرضه و تقاضا، نوسانات بازار، نوسانات قیمت ارز و دلار، هزینه نیروی انسانی و هزینه های حمل و نقل و جابجایی که هر روز در حال تغییر هستند همگی در هزینه راه اندازی خط تولید انواع مربا نقش دارند. بنابراین مهم است که در پیش بینی هزینه ها در بیزینس پلن راه اندازی خط تولید انواع مربا به این موارد توجه ویژه ای شود.
انواع خط تولید انواع مربا
خط تولید انواع مربا دارای انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک می باشد. در خط تولید انواع مربا به صورت اتوماتیک تمام دستگاه ها دارای تنظیمات پیشرفته هستند و می توان آن ها را طبق برنامه ریزی های از پیش تعیین شده مدیریت نمود. در حالی که در خط تولید انواع مربا به صورت نیمه اتوماتیک برخی دستگاه ها به صورت دستی کار می کنند و برخی دیگر نیمه اتوماتیک هستند.
بنابراین دخالت انسان در فرآیند تولید مربا در این نوع خط تولید بیشتر خواهد بود. خط تولید مربا به صورت اتوماتیک نیاز به پرداخت سرمایه بیشتری دارد با این حال می توان گفت که به دلیل کم بودن تعداد نیروی انسانی هم میزان دقت در فرآیند تولید بالا خواهد رفت و هم سرعت و ظرفیت تولید بیشتر خواهد بود.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید دستگاه خم لوله با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بنابراین خط تولید مربا به صورت اتوماتیک مختص کارخانه های بزرگ با چندین نوع محصول می باشد. در مورد خطوط تولید نیمه اتوماتیک نیز تعداد بیشتری اپراتور در خط تولید مشغول به فعالیت و نظارت هستند با این تفاوت که هزینه های راه اندازی چنین خط تولیدی کمتر است و در ادامه باید هزینه بیشتری برای نیروی انسانی پرداخت کنید.
خطوط تولید انواع مربا می تواند بر حسب نوع محصول، شیوه های پخت مربا، تعداد محصولات، نوع دستگاه ها و شیوه چینش و فرمولاسیون مربا متفاوت باشد. مجموعه لاندا ماشین با داشتن تخصص و تجربه در زمینه راه اندازی خط تولید انواع مربا آماده یاری رسانی به شما عزیزان در این راستا می باشد.
فروش خط تولید انواع مربا
صنایع غذایی جزو مهمترین بخش های صنعت می باشد که حساسیت بالایی در آن حوزه وجود دارد. بنابراین بسیار مهم است که اگر قصد راه اندازی خط تولید انواع مربا را دارید حتما آن را از مجموعه ای معتبر و قابل اعتماد خریداری کنید تا تمام استانداردها در مورد دستگاه ها و خط تولید رعایت شده باشد.
در نظر گرفتن نوع محصول و میزان بودجه ای که در اختیار دارید به همراه ظرفیت تولید و استراتژی هایی مانند بسته بندی و پکیجینگ و غیره می تواند در انتخاب نوع خط تولید انواع مربا موثر باشد. مجموعه لاندا ماشین یکی از حرفه ای ترین مجموعه های ایران در زمینه فروش خط تولید انواع مربا می باشد که قادر است قبل از راه اندازی خط تولید انواع مربا، مشاوره های جامع و کاملی را در این باره به شما بدهد. نوع منطقه، میزان فروش، تحلیل بازار، دسترسی به مواد اولیه و شرایط آب و هوایی همگی در انتخاب نوع خط تولید انواع مربا تاثیر گذار هستند.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید دستگاه دستکش کار با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بنابراین توصیه می شود که خرید خط تولید انواع مربا را از مجموعه ای صورت دهید که مشاوره های جامع و کاملی پیرامون این موارد به شما ارائه می دهند. مجموعه لاندا ماشین با بهره مندی از سابقه درخشان در حوزه فروش خط تولید انواع مربا قادر است شما را از صفر تا صد راه اندازی این خط تولید در قالب چارچوب ها و استانداردهای تعریف شده یاری نماید.
چینش خط تولید، فرمولاسیون تولید محصول، آشنایی با مسیر درست تولید و شیوه استفاده از دستگاه های خط تولید انواع مربا همگی جزو مواردی هستند که لاندا ماشین در بین خدمات خود جای داده است. آشنایی به شیوه تولید و استفاده از دستگاه های پیشرفته کمک خواهد کرد تا مزیت رقابتی خاص خود را در بازار داشته باشید و در تولید انواع مربا موفق ظاهر شوید.
اجزا و دستگاه های خط تولید انواع مربا
همانطور که گفته شد خط تولید انواع مربا دارای سودآوری بسیار خوبی می باشد. بنابراین کارآفرینان می توانند با سرمایه گذاری در این خط تولید سود بسیار خوبی را رقم بزنند. مارمالاد و مربا به طور روزانه توسط ایرانیان بسیار مصرف می شود. مصرف این کالا در هتل ها، رستوران ها و منازل بسیار بالاست و به عنوان یکی از افلام ثابت سفره ها شناخته می شود.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید خشک کن لوازم آتش نشانی با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بنابراین ممکن است افرادی زیادی برای راه اندازی خط تولید سراغ راه اندازی خط تولید انواع مربا بروند. به همین دلیل باید شناخت درستی در مورد اجزا و دستگاه های خط تولید انواع مربا داشته باشید. چنانچه خط تولید انواع مربا به صورت اصولی و حرفه ای راه اندازی شده باشد می تواند به سرعت محصولات و اقلام تولید شده را وارد سفره خریداران کند. اما برای راه اندازی خط تولید انواع مربا به چه نوع دستگاه هایی نیاز است؟ در ادامه خواهیم گفت.
- واحد جداسازی ضایعات از میوه های سالم
- دستگاه سورتینگ
- وان شستشو
- دستگاه خلال کن یا خرد کن
- دستگاه پوست کن میوه
- دستگاه دم گیر میوه
- دستگاه هسته جدا کن
- دستگاه خرد کن برای تولید مارمالاد
- سکوی پخت
- پمپ انتقال میوه های تکه تکه شده به سمت دستگاه پر کن
- میز کار
- دستگاه شستشو و استریلیزاسیون شیشه ها
- شوت انتقال
- تونل خشک کن
- خط انتقال ظروف بسته بندی
- شوت برگردان ظروف بسته بندی
- فیلتر اتومات پیستونی
- وان آماده سازی
- دستگاه لیبل زنی و جت پرینتر
- دستگاه شیرینگ و بسته بندی
- واحد بازرسی، توزین و بسته بندی
انواع دستگاه ها و بخش هایی که در خط تولید مربا به چشم می خورند شامل این موارد می شود. در ادامه به مراحل طراحی و ساخت خط تولید انواع مربا خواهیم پرداخت و فرآیندی که در هر بخش از چرخه تولید رخ می دهد را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
مراحل طراحی و ساخت خط تولید انواع مربا
طراحی و ساخت خط تولید انواع مربا با توجه به توجیه پذیر بودن آن می تواند قابلیت اجرایی داشته باشد. بنابراین اگر بیزینس پلن تدوین شده نشان از توجیه پذیر بودن طرح داشت باید برای راه اندازی خط تولید اقدام کنید. راه اندازی خط تولید انواع مربا دارای مراحل طراحی و ساخت خاص خود می باشد. این مراحل باید به درستی طی شوند تا در نهایت محصولی ارزشمند به منصه تولید برسد. بسیار مهم است که در طراحی فرآیند و مراحل ساخت خط تولید انواع مربا، بهینه بودن روند تولید رعایت شود تا از هزینه ها و جابجایی های بی مورد جلوگیری شود. در ادامه مراحل طراحی و ساخت خط تولید انواع مربا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.
-
گام نخست؛ طراحی واحد آماده سازی میوه ها
در این مرحله باید فرآیند جداسازی میوه های سالم از ضایعات صورت پذیرد. بنابراین باید از دستگاه سورتینگ استفاده شود. این دستگاه یک نوار نقاله است که نیروهای انسانی در دو طرف آن میوه ها را مورد بررسی قرار می دهند و آن هارا جداسازی می کنند. میوه ها باید بعد از جداسازی و سورتینگ شستشو داده شوند و پوست گیری آن ها صورت پذیرد. جدا شدن هسته ها و خرد کردن میوه ها نیز در همین مرحله انجام می شود. میوه ها بعد از خرد شدن باید توسط دستگاه خلال کن، خلال شوند. این دستگاه را با نام اسلایسر صنعتی هم می شناسند که برای خرد کردن انواع میوه ها و سبزیجات در خطوط تولید استفاده می شود.
در خط تولید انواع مربا هیچ گاه شاهد افزوده شده مستقیم شکر به دیگر میوه های در پخت نخواهیم بود. بنابراین باید واحد دیگری برای تهیه شربت یا ژلاتین مربا که نقش قوام دهنده آن را دارد در نظر گرفته شود. بنابراین در این گام باید شربت ژلاتین تهیه شود که حاصل جوشیدن سکر و آب درون دیگ های مخصوص می باشد.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید کاور کفش با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
در نتیجه نیز شربت مورد نظر باید از صافی های مخصوص عبور کند و به دیگ پخت میوه ها اضافه شود. در برخی از خطوط تولید برای ایجاد غلظت مناسب در مرباها در ابتدا مقداری از شربت را به دیگ پخت میوه ها اضافه می کنند و سپس زمانی که تمام میوه ها پخته شدند باقی شکر به آن ها اضافه می شود تا محصول نهایی از قوام خوبی برخوردار باشد.
در این مرحله تمامی میوه هایی که آماده سازی شده اند باید با استفاده از پمپ فشار هوا روانه دیگ های پخت شوند. این فرآیند البته می تواند به صورت دستی و یا از طریق نیروی وزن میوه ها صورت پذیرد با این حال استفاده از سیستم های خودکار مانند پمپ فشار خودکار می تواند روند ارسال میوه ها به دیگ پخت را آسان تر کند.
فرآیند پخت مربا به دو صورت مداوم و غیر مداوم می تواند انجام شود. مربا را می توان در دیگ های روباز و یا در دیگ های تحت خلا مورد پخت و پر قرار داد. در روش اول که مربا درون دیگ های روباز پخته می شود فرآیند پخت در فشار معمولی و در دمای 100 تا 105 درجه سانتیگراد پخته خواهد شد. این فرآیند پخت موجب خواهد کمی طعم و مزه مربا تحت تاثیر قرار گیرد و تغییر پیدا کند.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید پد الکلی با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بسیار مهم است که در طی فرآیند پخت میوه ها یک همزن با دور مناسب درون دیگ در حال چرخش باشد. بنابراین میوه ها در حین پخته شدن به دیواره های دیگ نخواهند چسبید. از طرفی لازم است که بخار حاصل از پخته شدن مربا از فضا خارج شود بنابراین باید از هودهای هواکش استفاده کرد تا بخارات کاملا خارج شوند.
در روش دوم که پخت تحت خلا صورت می پذیرد فرآیند جوشاندن میوه ها در دمای کمتری نسبت به روش اول صورت خواهد گرفت. این دما در حدود 50 تا 60 درجه سانتیگراد می باشد و فشار موجود دیگر فشار اتمسفر نیست بلکه فشار 540 تا640 میلیمتر جیوه است. میوه ها در ابتدا باید به دمای 60 برسند و بعد به سمت دیگ خلا هدایت شوند. نکته مثبت در مورد این روش پخت این است که طعم و مزه مربا در این روش تغییر کمی پیدا می کند و کیفیت محصول نهایی بهتر خواهد بود.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید پد لاک پاک کن با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
چرا که آروما و پکتین در آخرین مرحله از پخت به محصول اضافه می شود بنابراین از تشکیل شدن زودهنگام ژل جلوگیری خواهد شد. در نقطه ای از فرآیند پخت خلا شکسته می شود و اجازه داده می شود تا دمای محصول به 90 درجه سانتیگراد برسد بنابراین مطمئن می شوند که ژل پکتین ایجاد شده است.
دو روش APV و آلفاویل را می توان روش های تحت خلا برای پخت مربا دانست. در سیستم APV یک اپراتور برای افزایش غلظت محصول به کار گرفته می شود. بدین صورت که مواد ابتدا در مخازن اولیه مخلوط می شوند و بعد به صورت مداوم و پی در پی به داخل اپراتورها تغذیه خواهند شد.
زمان فرآیند در اپراتور زمان کوتاهی می باشد. بنابراین اگر ماده اولیه حاوی ترکیباتی چون SO2 باشد لازم است که بعد از مخزن های اختلاط فلاش تانک در خط تولید تعبیه شود تا با گرم کردم مخلوط، SO2 آن خارج شود. بعد از آن می توان مخلوط را وارد اپراتور نمود.
در ادامه مخلوط مورد نظر وارد برج های خلا می شود تا بخارات محصول گرفته شود. در نتیجه نیز محصول تغلیظ شده باید توسط پمپ خارج شود. این فرآیند پخت مربا برای پخت مرباهایی که دارای قطعات بسیار ریز هستند مناسب می باشد.
در گام بعدی شیشه های مربا باید توسط دستگاه پر کن پر شوند. البته قبل از پر شن شیشه ها لازم است که آن ها را ضد عفونی و استریل نمایید. بنابراین باید با استفاده از دستگاه قوطی شور یا همان استریلیزاسیون اقدام به شستشوی بسته بندی ها و خشک کردن آن ها نمایید تا ضد عفونی شوند.
در نتیجه ظروف شیشه ای توسط دستگاه های پر کن مختلف که نوع آن ها به نوع بسته بندی بستگی دارد پر می شوند. اگر قوطی های مربا از نوع شیشه ای باشند دستگاه هی پر کن احتمالا از نوع پیستونی خواهند بود.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید دستمال مرطوب با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
زمانی که قوطی های مربا در حال پر شدن هستند بسیار مهم است که دمای مربا در حدود 85 تا 95 درجه سانتیگراد باشد. این موضوع روی استریل بودن مربا و بهداشتی بودن آن بسیار تاثیر دارد. از طرفی بعد از خنکسازی مربا نباید تغییری در وزن آن ایجاد شود. چنانچه این دما از 85 درجه سانتیگراد کمتر باشد باید حتما فرآیند پاستوریزاسیون اجرا شود.
انواع مختلفی از قوطی های مربا در کارخانه ها پر می شوند. این قوطی ها می توانند شیشه ای در اندازه های مختلف، فلزی و یا از نوع یک بار مصرف باشند که دارای روکش آلومینیومی هستند و اغلب در هتل ها، رستوران ها و هواپیما مورد استفاده قرار می گیرند.
بعد از پر شدن قوطی های مربا لازم است که آن ها تحت فرآیند هواگیری قرار گیرند تا هوای موجود در قوطی های مربا کاملا از آن ها خارج شود.
بعد از اینکه شیشه های مربا پر شدند و تحت هواگیری قرار گرفتند باید دربندی آن ها صورت گیرد. این فرآیند توسط دستگاه های خلا بخار انجام می شود.
در ادامه برای خنکسازی شیشه های مربا که حاوی مربا با درجه حرارت بالا هستند باید آن ها را روانه واحد خنکسازی نمود که در ایستگاه بعدی تعبیه شده است. در این گام شیشه های مربا از زیر دوش آب سرد عبور می کنند. آبی که قوطی های مربا در آن قرار می گیرند دارای 60 درجه سانتیگراد می باشد. این آب هر چند خنک نیست اما برای کاهش دمای اولیه شیشه های مربا و عدم وارد شدن شوک و فشار به قوطی ها بسیار لازم است.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید دستکش یکبار مصرف لاتکس معاینه با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
در مراحل بعدی دمای آب به مراتب کاهش پیدا می کند و خنک تر می شود. بنابراین از شکسته شدن شیشه ها جلوگیری خواهد شد. در گام های بعدی دمای آب به حدود 20 درجه سانتیگراد می رسد تا مرباها کاملا با محیط هم دما شوند و فرآیند خنک سازی آن ها تکمیل گردد.
در ادامه برای اینکه قوطی های مربا کاملا خشک شوند باید از تونل هوای گرم عبور کنند. بنابراین بعد از بیرون آمدن از دستگاه خنک سازی باید از این تونل عبور کنند تا کاملا خشک شوند.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید کاندوم با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
در این بخش دستگاه های لیبل زن و جت پرینتر ها وارد عمل می شوند تا اقدام به چسباندن برچسب های از قبل آماده شده نمایند و مواردی چون تاریخ تولید، سری ساخت و تاریخ انقضا و قیمت محصولات را روی آن ها چاپ کنند.
در گام آخر از مراحل راه اندازی خط تولید انواع مربا باید اقدام به بسته بندی و شیرینگ قوطی های مربا نمود. بنابراین مربا ها توسط فیلم های نازک در بسته های 12 یا 24 عددی پک می شوند و برای ارسال به انبار آماده سازی می شوند. بعد از ارسال به انبار نیز برای ارسال به بازار فروش آماده سازی می شوند.
لیست قیمت خط تولید انواع مربا
برای راه اندازی خط تولید انواع مربا باید سرمایه کافی در اختیار داشته باشید اما این سرمایه یک سرمایه مشخص نیست بلکه با توجه به عوامل مختلف می تواند متغیر باشد. به عنوان مثال اگر قصد راه اندازی خط تولید انواع مربا با تولید چند نوع مربای محدود آن هم به صورت کارگاهی را داشته باشید طبیعتا می تواند هزینه ای کمتر راه اندازی خط تولید مربا را صورت دهید.
اما اگر هدف تا تولید محصولات گسترده و حضور پر رنگ در بازار است و می خواهید ظرفیت تولید بالایی داشته باشید باید اقدام به خرید دستگاه های تمام اتوماتیک نمایید که هزینه بیشتری برایتان به دنبال خواهد داشت. از طرفی برای خرید زمین نیز باید سرمایه بیشتری بپردازید چرا که راه اندازی خط تولید انواع مربا با ظرفیت بالا به فضای بیشتری نیاز دارد.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید بندزن ماسک سه لایه با شماره های وب سایت تماس بگیرید.
بنابرای لیست قیمت خط تولید انواع مربا به انواع دستگاه ها و تجهیزات، تعداد دستگاه ها، دست اول یا دست دوم بودن خط تولید، موقعیت خط تولید، نوع محصولات و ظرفیت تولید کارخانه شما بستگی دارد. مجموعه لاندا ماشین شما را در راستای اجرا و راه اندازی خط تولید انواع مربا با میزان سرمایه های مختلف یاری خواهد کرد.
ما سعی در این داریم تا تولیدکنندگان و کارآفرینان را با هر میزان سرمایه ای که در اختیار دارند در راستای رونق دهی به اقتصاد و کارآفرینی و اشتغال زایی یاری نماییم بنابراین می توان انعطاف بالایی در هزینه های طرح ایجاد کرد. کافی ست برای دریافت مشاوره با کارشناسان لاندا ماشین تماس حاصل نمایید تا مشاوره های تخصصی را دریافت کنید.
برای سفارش و استعلام قیمت خط تولید کش زن ماسک سه لایه با شماره های وب سایت تماس بگیرید.